Sfoglia per Rivista FOODS
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Effect of Three Bakery Products Formulated with High-Amylose Wheat Flour on Post-Prandial Glycaemia in Healthy Volunteers
2023-01-01 Di Rosa, C.; De Arcangelis, E.; Vitelli, V.; Crucilla, S.; Angelicola, M.; Trivisonno, M. C.; Sestili, F.; Blasi, E.; Cicatiello, C.; Lafiandra, D.; Masci, S.; Messia, M. C.; De Gara, L.; Marconi, E.; Khazrai, Y. M.
Folate Enrichment of Whole-Meal Spaghetti Using Durum Wheat Debranning Fractions
2023-01-01 Di Nardo, V.; De Arcangelis, E.; Messia, M. C.; Ruggeri, S.; Marconi, E.
Nutritional and Technological Quality of High Protein Pasta
2021-01-01 Messia, Maria Cristina; Cuomo, Francesca; Falasca, Luisa; Trivisonno, Maria Carmela; De Arcangelis, Elisa; Marconi, Emanuele
Rheological and Nutritional Assessment of Dysphagia-Oriented New Food Preparations
2021-01-01 Cuomo, Francesca; Angelicola, Martina; De Arcangelis, Elisa; Lopez, Francesco; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effect of Three Bakery Products Formulated with High-Amylose Wheat Flour on Post-Prandial Glycaemia in Healthy Volunteers | 1-gen-2023 | Di Rosa, C.; De Arcangelis, E.; Vitelli, V.; Crucilla, S.; Angelicola, M.; Trivisonno, M. C.; Sestili, F.; Blasi, E.; Cicatiello, C.; Lafiandra, D.; Masci, S.; Messia, M. C.; De Gara, L.; Marconi, E.; Khazrai, Y. M. | |
Folate Enrichment of Whole-Meal Spaghetti Using Durum Wheat Debranning Fractions | 1-gen-2023 | Di Nardo, V.; De Arcangelis, E.; Messia, M. C.; Ruggeri, S.; Marconi, E. | |
Nutritional and Technological Quality of High Protein Pasta | 1-gen-2021 | Messia, Maria Cristina; Cuomo, Francesca; Falasca, Luisa; Trivisonno, Maria Carmela; De Arcangelis, Elisa; Marconi, Emanuele | |
Rheological and Nutritional Assessment of Dysphagia-Oriented New Food Preparations | 1-gen-2021 | Cuomo, Francesca; Angelicola, Martina; De Arcangelis, Elisa; Lopez, Francesco; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele |
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile